ponedjeljak, 18. ožujka 2013.





Nothing would be more tiresome than eating and drinking if God had not made them a pleasure as well as a necessity.  ~Voltaire




Svi koji me imaju na FB znaju da sam apsolutno naporna sa stavljanjem slika hrane. Obožavam jesti :))) I stalno sam u potrazi za novim receptima i isprobavanjima istih. A to nebi bilo to da obrok ne ovjekovječim fotografijom...(mislim da bi mi to komotno moglo biti zanimanje ;) )


Napokon nam dolaze topliji dani, a samim time i puno, puno, puno svježeg povrća i voća. Nitko sretniji od mene! Da ne duljimo...samo sam vas htjela podsjetiti da bi ovo moglo biti pravo vrijeme da počnete planirati piknik. Znam da ja hoću :)















A ovo su vam moje delicije :)))) 










Htjela bih s vama podijeliti recept za posljednje jelo, prvi puta sam ga pravila prošli tjedan i prefino je! Klik ovdje molim :)i zapamtite: ''A recipe has no soul. You, as the cook, must bring soul to the recipe.'' A prije nego što se zaputim u kuhinju (danas je na redu juha od brokule i vege pizza) jedan prijedlog samo...ako se odlučite za spomenuti piknik. Ugodan dan vam želim i puno pozitivnih misli da rastjeramo i ove preostale oblake :)





Untitled #1107

Nema komentara:

Objavi komentar