ponedjeljak, 11. ožujka 2013.






Kažu da su dijamanti najbolji ženini prijatelji. Na žalost, iste si puno nas pripadnica nježnijeg spola ne može priuštiti. Pa ću ja poznatu izreku malo preoblikovati. Nakit je najbolji ženin prijatelj. A Osijek je dobio nešto što će ženama pomoći da imaju ne jednog, nego pregršt najboljih prijatelja :)



U jednom malom slatkom kafiću po imenu ''Knjiga&Kava'' su se održala već dva sajma nakita ''Žene za žene''. I to je tek početak. Mlade kreativke su se udružile i odlučile predstaviti i ponuditi svoj rad široj publici. Nema li slađeg kada imaš komad nakita koji je potpuno unikatan i napravljen baš po tvojoj mjeri? Ako istinski žudite za tim, ovaj sajam je bio (i bit će) pravo mjesto za to.

Više o sajmu, izlagačima i samoj atmosferi pročitajte i pogledajte ovdjeovdje i ovdje!




Imala sam čast biti jedna od izlagača, ali umjesto da se hvalim ovako napismeno bacite oko na fotkice sa prvog i drugog sajma pa sami donesite sud o mom nakitu i sajmu općenito. 













Zahvaljujem Petri na fotografijama! 




A ukoliko nekog zanima komad Aynessories nakita, ne mora čekati sljedeći sajam već mi se može direktno javiti preko Aynessories FB stranice (sniženja u tijeku!).  

Čitamo se opet..i prije nego što možete zamisliti!

Nema komentara:

Objavi komentar