četvrtak, 25. kolovoza 2011.


I am different when my nails are done. I am more dynamic. I gesticulate more, I am better at scaring my staff. I can indicate impatience by drumming on tabletops and I can wrap up a meeting with a few choice clatters.

Marian Keyes
Moja kreativna narav mi ne dopušta da imam dosadne nokte.Čak i kod drugih ljudi uvijek gledam slažu li im se uz odjeću, jesu kratki, dugački, prirodni, umjetni...Mislim da nokti puno toga govore o osobi.  

Preferiram kraće jednobojne nokte. Prije sam voljela francusku manikuru ali mi brzo dosadi, te ubrzo nakon posjeta noktarici ih sama uredim po svojoj volji. Kod kuće imam više od 20 različitih lakova za nokte i stalno sam u potrazi za novim bojama.

Neki dan sam se oduševila nakon što sam naišla na essenceov mat nadlak i to za samo 16kn. Odlično funkcionira, nanesete ga na bilo koji (prethodno dobro osušen!!) lak. Također sam našla i deborah mat tamno zeleni lak (koji su sa 46kn snizili na 17) no nije mi toliko dobar. Tu sam se još jednom uvjerila da cijena nije uvijek i znak kvalitete. Većina lakova koje imam su essenceovi ili s-heovi, pristupačni su i potpuno sam zadovoljna.
Prije par godina također su se pojavili minx nokti, koji predivno izgledaju ali su i poprilično skupi 
 No i njima sam našla adekvatnu zamjenu - essence naljepnice (koje doduše traju samo par dana, ali imaju zanimljive uzorke i dođu 17kn, zadovoljna sam s njima :)) ). I ono što je meni najbitnije, imaju leopard uzorak :D
I opet malo setova za kraj...naravno...što bi ja bez njih : ))) naravno da su lakovi za nokte u modnoj igri, i kako bi ih ja kombinirala sa odjećom :)


UntitledUntitledUntitled
Hugs and Kisses!

:*
2 komentara:

 1. Odličan post, baš je zanimljiv!
  Super su mi oni "metalni" notki i oni ispod njih!


  Želiš se pratit?


  xoxo
  Antonia

  FASHION IMPERATIVE

  OdgovoriIzbriši