nedjelja, 22. siječnja 2012.

Walk through my closet pt 1.

 Napokon sam dobila novi fotić, pošto mi je stari riknio prije koja 2 mjeseca. Sada opet mogu fotografirati sve živo i neživo oko sebe :)(Diiiivna haljina od Anne- Sare Davik u spotu!)

Inspiraciju za novi post sam našla u svom ormaru neki dan (opet me uhvatio OCD :D). Shvatila sam da imam hrpetinu odjeće i pripadajućeg asesoara koji su mi stvarno zanimljivi (iako za divno čudo nikada nemam ništa za obući :D)


Prvo bi htjela podijeliti s vama neke od svojih omiljenih torbi. Krenimo od onih većih!Ljubičasta torba sa prugama je iz Franca, i imam ju već sigurno 4 godine ali mi je i dalje jedna od omiljenih. Velika je i može se nositi na više načina pošto joj se ručka može skidati (i torba se može presaviti pa se može nositi kao pismo-torba). Zgodan detalj su mi 2 srca (koja se isto mogu zakačiti po volji ^^) koja vise sa torbe. Plava torba isto ima remen koji se može skiniti ili staviti po želji. Smeđa torba mi je za malo ''ozbiljnije'' trenutke :)

Moje najmilije torbe. Mogu služiti kao svečanije torbice, a isto tako dobro funkcioniraju uz ležerne dnevne kombinacije. Crvenu sam napravila sama, i jako ju volim ^^. Sljedeće dvije torbice su Twinsica bags 
 Prvu u ljubičasto - mint - puder roza kombinaciji sam dobila za rođendan od moje Željkice, i odmah nakon nje sam morala naručiti još jednu. Volim cvjetastu podstavu! Torbice su super kvalitetne, i stvarno je velik izbor boja i tkanina. Žuta torbica je s e-baya, i platila sam ju oko 60kn, što mi je super povoljno!

Iako nisam ljubitelj fejkova, ove dvije torbice su mi bile predobre da odolim (a još uvijek nisam jedna od onih koja si može priuštiti original McQueen ili Chanel). U slučaju druge mi se sviđa što nije lakirana, što mi je apsolutno odbojno i kod originala i kod fejkova : ))) A što se prve torbe tiče sam oblik mi je puno zahvalniji zato što mi actually stanu stvari koje su mi potrebne : )) Što nije slučaj sa regularnim box clutchevima  :)) 


 Za  kraj male svečane torbice...cvjetne sam sama pravila od umjetnog cvijeća i starih torbica ili novčanika s cluthem...ali unutra doslovno stanu mobitel (možda! :D), ključevi - bez privjeska, i novci - bez novčanika ofkors :D mala crna torbica mi je u biti jedino zanimljiva zbog šljokičaste tkanine :D


Zadnja torbica u sebi sadrži sve što volim - leopard, šljokice, srce, i malu dozu pretjeranosti :))) no zbog ne-funkcionalnosti, sam ju samo 2 puta nosila :S Ali svejedno ju volim imati u ormaru! 

Toliko o mojim ručnim ljubavima...
Hugs and kisses! 2 komentara: