nedjelja, 27. veljače 2011.

Doit avoir.

Skoro će početak trećeg mjeseca, a vani je snijeg do koljena. A svi dobro znamo da se moda i zima baš ne vole.Ili barem ja ne volim tu kombinaciju. Pogotovo zato što sve moje omiljene cipele pate u tim trenutcima,a suknje dolaze u obzir jedino ako ispod imam 2 para štrampli. -.-

Kako bi si malo popravila raspoloženje, predstavit ću vam nekoliko odjevnih predmeta za koje smatram da ih svaka žena mora imati u svom ormaru. 





  1. Mala crna haljina. No need to say more. ;)
  2. Obična bijela maica bez rukava. Jednostavan  dio odjeće,   koji se može kombinirati u bezbroj različitih odjevnih verzija. Pogodna za apsolutno sve situacije.
  3. Ubojite štikle.  I najjednostavniju kombinaciju će pretvoriti  u bombastičnu.
  4. Barem jedne traperice koje vam savršeno pristaju. 
  5. Nasuprot svim ovim jednostavnim komadima odjeće, svatko treba imati barem jedan malo ekstravagantniji komad nakita, bio to par neobičnih naušnica, velika ogrlica ili narukvica. S njime ćete i najobičniju kombinaciju uspjeti učiniti posebnom.
  6. Iako će ovo obično ostati skriveno od pogleda, lijepo rublje će vama samima dići samopouzdanje. Dobro odabran grudnjak također će učiniti čuda, što god obukli preko njega ;)
  7. Jedna velika torba. Clutch torbice su slatke i elegantne, no ovakvu torbu možete iskoristiti u svim kombinacijama. A kako bi Samantha iz sexa iz grada rekla: ''Purses are to women what balls are to men.'' : )))), pomno birajte kakvu ćete odabrati.
Iako je moj ormar prepunjen sa neobičnim komadima odjeće, šljokicama, i bojama, smatram da su upravo ovakvi jednostavni predmeti osnovni za daljnju ''nadogradnju'', te pristaju skoro svakom stilu oblačenja.

No da se sad malo vratim na ranije spomenutu bijelu maicu, i za kraj vam predstavim nekoliko kombinacija s istom. 






I sad opet želim LJETO! Ili barem proljeće. Nadam se da će brzo doći.




P.S. Branka ovo je za tebe, da ne kažeš da sam prestala pisati : ))))



1 komentar:

  1. aaaaa ove komibinacije ce dobro doci za inspiraciju kad dođu ljepši dani :*

    OdgovoriIzbriši