ponedjeljak, 26. rujna 2011.

A house is made of walls and beams; a home is built with love and dreams.

Pošto dragi i ja već duže vrijeme tražimo  kuću (življenje u stanu je postalo nepodnošljivo...i'm done with the city) sve više vremena provodim smišljajući kako bi svoj novi dom mogla urediti tako da bude savršen :)



Kao svaka prava vaga, nikako se ne mogu odlučiti što bi, tako ni u ovom. Malo mi se sviđa potpuno pročišćeni minimalizam bez detalja, a malo nekakav rustikalni vintage stil. Pošto smo se definitivno odlučili za kuću u prirodi, mislim da ću se probati usmjeriti na ovo drugo.

Internet je odličan kada ti ponestane vlastitih ideja, a ujedno si ovaj blog ostavljam kao podsjetnik što bi sve mogla napraviti u kući kada ju stvarno jednom budemo posjedovali :)))




























Tople, prirodne boje pomiješane s pastelnim detaljima, prirodni ukrasi, stari namještaj upakiran s još nekoliko zanimljivih ideja uz obavezni kamin i jednu sobu koja će biti garderoba. Ne tražim puno, jel tako? : ))






























subota, 24. rujna 2011.

Tattoo.



The world is divided into two kinds of people:  those who have tattoos, and those who are afraid of people with tattoos.







Beauty is skin deep.  A tattoo goes all the way to the bone.







My body is a journal in a way.  It's like what sailors used to do, where every tattoo meant something, a specific time in your life when you make a mark on yourself, whether you do it yourself with a knife or with a professional tattoo artist.