ponedjeljak, 25. travnja 2011.

Pleated.

Plisirana suknja je dokaz da se povijest ponavlja. Komad odjeće kojeg smo do sada mogli naći eventualno u maminim i bakinim ormarima pravi veliki comeback. Barem kod mene, te kod lookbook-ašica : ))  




(Da Ivana, ukrala sam ti pola fotografija : )) stoga ovaj post posvećujem tebi pošto znam da dijeliš ovu moju ljubav <3 
:)) )


















Pošto je sama po sebi osebujna : )), kombinacija takve suknje sa jednostavnom košuljom, ili čak običnom potkošuljom i zanimljivo zavezanim remenom su, barem meni, pun pogodak <3

Kako sam uspjela doći do takve jedne suknje (baki je netko dao tu suknju koju je taj netko dobio od nekog, te je na kraju završila kod mene, i sirota sigurno ima već 100 godina, ali je u odličnom stanju) morala sam ju pokazati ostatku svijeta :)









I za kraj par setova sa spomenutom damom koja je bila centar današnjeg posta : ))  Do tipkanja!







miljenice <3









Untitled

Untitled by Ayna 210 featuring a wool skirt



utorak, 19. travnja 2011.

Easter Time...

...i totalna lijenost. Kao što vidite dugo nisam uopće pisala blog. Malo me ovo proljeće ošamutilo pa samo ležim naokolo, odem na posao kad moram i tu i tamo opalim koju fotku. Jedino zanimljivo što sam radila ovih dana je bilo pripremanje za Uskrs. Nedjelju sam ostavila za obiteljski ručak i izrađivanje ukrasa s majkom : ) Pošto sam totalno lijena samo ću uploadat slike bez dodatnih objašnjenja i bez obrade u PSu a vi si mislite onda. :D

E da i napravila sam si dvije torbe od skaja, i to koristeći samo vruće ljepilo. MOžda napravim poslje neki tutorial (AKO MI SE BUDE DALO :D) 

ĆaoS :D