ponedjeljak, 28. ožujka 2011.

Rain Falls.

Kiša pada, trava raste. No više volim i kišu nego snijeg. Barem je drveće počelo zeleniti pomalo i cvasti. Sve u svemu proljeće napokon dolazi, pa sam sretna : )))

Odmah da se pohvalim da sam osvojila peto mjesto na natječaju Patterns na Polyvoreu <3


Ovdje možete vidjeti samo set:Danas imam planiran extremno kreativan i šaren dan, pa evo vam malo proljetno-kišnih setova da se zagrijem. (I da, danas opet imam neradni ponedjeljak. AH :D)
petak, 25. ožujka 2011.

Confessions of a Shopaholic

Dakle. Danas je bio taj dan. Dan P. odnosno Prvi Posjet Portanovi :D i mogu reći da sam vrlo pozitivno i ugodno iznenađena. Osim što sam pregladnila nakon trosatnog bauljanja po ogromnom shopping centru i osjećam se totalno iscrpljeno, sretna sam što je Osijek dobio ovako nešto. Napokon se pretvaramo u metropolu kakva zaslužujemo biti :))
Znači navukla sam taice i patike i spremila se za opaki shopping (iako sam se na kraju osjećala kao neko siroče pošto se većina ljudi obukla kao da ide na modnu pistu, a ne u trgovinu, no dobro:D)
(Nova omiljena ogrlica <3)
Za divno čudo pri ulasku nije bilo gužve i problema, te smo Branka i ja s lakoćom došle na krovni parking (samouvjereno vozeći suprotnom stranom uskom spiralnom cestom koja vodi do gore jer smo bile uvjerene da garant ima druga cesta za izlaz :D, dobro da smo ostale žive :D)
Poput pravih balkančića smo se također naslikavale po cijeloj Portanovi :D 


(btw. posjetite Brankin preslatki blog: http://parachutesofhappiness-branka.blogspot.com/ )


Da ne duljim...trgovine su predobre, našli smo si predobre odjeće, samo bi mi trebala godišnja plaća da si pokupujem sve ono što mi se svidjelo. Ovo su favoriti koji će pričekati sljedeći mjesec:Zara <3 ima predobre boje i krojeve. Ovi su totalno minimalistički i totalno moj stil.

Također sam u C&A našla predobar baloner u koraljnoj boji koji totalno mora biti moj : )))

Brankine cipelice iz  Pull&Bear-a koje su joj stalno bježale iz ruku, te na kraju zbog nezgode s karticom mora čekati nedjelju da ih usvoji :D.


Na pola shoppinga smo odlučile da smo već umorne pa smo sjele u Coffe House na limunadu, pošto u kući kave možete dobiti samo one najobičnije. Tu su nam se pridružile Ivana i Vesna koje su do tad opustošile pola Ann Christine ^^


Brankin Zarin kardigan sa zakrpama (200kn)Povoljne majčice iz Ann Christine :)Turisti :D


Pa treći (ili četvrti, i've lost track:D) izlet u Jeans Club. Btw preslatke i superpovoljne stvari, uz 30% na sav asortiman :))


Nismo bile sigurne smijemo li slikati po trgovinama, no svejedno jesmo :D Za dokumentaciju :DIsto tako me Branka pokušavala izlječiti od mog patološkog straha od pokretnih stepenica pa me triput natjerala da se vozam istima :D
 Užas. :D

I naravno Disco Bowling o kojem svi pričaju. Ovaj put samo usput, no definitivno treba otići :))
I sad za kraj moje nove stvarčice, pokušala sam biti što umjerenija i čekat plaću za veće stvari :D


Sat iz Jeans Cluba - 60kn


Moje omiljene ćuće : )))  25kn


Jeans Club Body s Pariškim štihom <3 - 55kn


i kompletić iz Ann Christine - 108kn
Sve u svemu.... 10/10!


Pozdrav i ugodan vikend vam želim! :)četvrtak, 24. ožujka 2011.

Prints, Patterns And Sunshine.

Vani je proljetnih 18° (barem do vikenda, kada su najavili snijeg :D).
Pravo vrijeme za šetnjicu prije posla.
I za kombiniranje uzoraka ;)


Slika na zidu spavaće sobe koju sam sama napravila.


Prozorski pogled na (trenutno) ogoljelo drveće.
 Prugice, cvjetovi, leopard, tufnice, roboti <3
Ugodan dan vam želim!